.
 

Üdvözlöm a honlapomon!

Dr. Duray Éva bőrgyógyász-nemigyógyász, kozmetológus szakorvos vagyok, a Derma - Med Rendelő Orvos Igazgatója.

Rövid szakmai önéletrajz:

1986-ban végeztem a SOTE-n, 1990-ben szereztem bőr-nemigyógyász szakorvosi képesítést.

Az általános orvosi diploma megszerzését követően 1992-ig az Országos Bőr-Nemikórtani Intézetnél voltam tudományos munkatárs. Feladataim közé tartozott pl.: Speciális Ambulancia klinikai vezetése, HIV fertőzöttek illetve veszélyeztetett egyének szűrése és klinikai követése, fekvő- és járóbeteg ellátás, medikus oktatás, szakorvos továbbképzés.

A holland kormány által felajánlott szakmai ösztöndíj keretében 1991-ben 7 hónapot Amszterdambam töltöttem. A TEMPUS Cortex program ösztöndíjasaként később Heidelbergben, a Ruprecht Karls Egyetem Bőrgyógyászati Klinikáján folytattam postgraduális tanulmányokat.

1992 óta folytatok bőr- és nemigyógyászati magánpraxist, emellett felkért előadóként rendszeresen részt veszek a háziorvosok, gyermekorvosok, gyógyszerészek és egészségügyi szakdolgozók posztgraduális képzésében.

Rendszeresen publikálok egészségügyi szaklapokban illetve a különböző felkéréseknek eleget téve szereplek a médiában.

Magánrendelőm 19 éve várja a szépülni és gyógyulni vágyókat.orvosi rendelő szolgáltatásai:


Általános- és gyermek-bőrgyógyászati ellátásHatékony megoldás az ekcéma, pigmentzavarok, pikkelysömör, akne, haj- és szőrnövekedési rendellenességek, körömbetegségek problémájára.
Hajhagyma elemzés trichogram-készítéssel, a hajhullás kóreredetének feltárására.Bőrgyógyászati rákszűrés (anyajegyszűrés) dermatoscop és digitális dermatoszkop segítségével. A fájdalommentes szűrővizsgálat során a festékes anyajegyek, pigmentált bőrelváltozások és egyéb bőrnövedékek kerülnek részletes vizsgálatra, számítógépen történő részletes elemzésre.  

 

 


Kozmetológiai és bőrsebészeti ellátás
A kisebb méretű, felszínes kapilláris erek, pókangiómák megszüntetése IPL fototerápiával (nagyenergiájú villanófény kezeléssel), valamint a bőr nagyobb átmérőjű, felületes visszértágulatainak kezelése injekciós scleroterápiával, mely során  tömeszelő-anyagot jutattunk a tágult érbe. Ez a fájdalommentes eljárás a visszértágulatokat tartósan megszünteti.
Hegkezelés (keloid) injekciós technikával, valamint  IPL fototerápia segítségével.

 

 

 

Keratosisok, fibromák, futószemölcsök eltávolítása szokványos injekciós érzéstelenítésben vagy érzéstelenítő krém alkalmazásával, mely kiküszöböli az injekciós érzéstelenítés szükségességét. Gyermekeknél jó hatékonysággal, igen gyakran alkalmazzuk, melynek segítségével a gyermeket kevesebb fizikai és pszichés megterhelés éri.
Vírusos szemölcsök, condylomák eltávolítása CO2 Laseres műtéti technikával, injekciós érzéstelenítésben, vagy rendelőnkben végzett lokális, magas hatékonyságú ecseteléssel, mely nem hagy maga után műtéti sebzést, sem kötözésre, sem időigényes sebkezelésre nincs szükség. Az ecsetelés után rendszerint a munkába való visszatérés azonnal lehetséges.

A fény által károsodott, finom ráncokkal és pigmentfoltokkal tarkított,öregedő bőr regenerálása, aknés hegek nagymértékű mérséklése, megszűntetése az Ön bőrproblémájának, bőrtípusának megfelelően kiválasztott kémiai peelinggel. Ez az eljárás a bőr felső rétegeinek kémiai úton történő  mélyhámlasztása, mely a bőrt különösen rugalmassá, fiatalossá teszi. Az előzetes vizit során tudjuk kiválasztani Önnek a megfelelő kezelést, az alkalmazandó hatóanyagot. Amennyiben nem kíván igénybe venni invazív beavatkozást, akkor igénybe vehető az IPL fototerápiás kezelés is, mellyel szintén igen hatékonyan lehet fellépni a bőröregedés első jeleivel szemben.Ráncfeltöltés, bőrredők esztétikai korrekciója injekciós technikával. Az eljárás során a bőr kötöszövetébe stabilizált, hosszú esztétikai hatású hialuronsavat juttatunk, melytől a ráncok kisimulnak, az ajkak teltebbé válnak. A hialuronsav az emberi testben is természetesen jelenlévő anyag, mely vizet köt meg, így simítja ki a ráncokat, biztosítja a bőr feszességét, rugalmasságát.

Botox-al történő arcfiatalítás: a botox-ot azon mimikai izmokhoz juttatjuk el injekciós beadás során, melyektől kialakulnak a mimikai ráncaink. A kezelés hatására az izomműködés gyengül, a ráncok kisímulnak, arcunknak fiatalos mimikát biztosítva.

 

Allergológia


Európai standardizált tesztsorokkal történő tesztelés azon kémiai allergénekkel, melyekkel mindennapi életünk során leggyakrabban érintkezünk, kontaktusba kerülünk. Ilyenek például: fémek, illatanyagok, konzerválószerek, kozmetikumok alapanyagai, gumi.

Fogászati allergénekkel szembeni tesztelés, melyet fogászati beavatkozások, hídak, pótlások, tömések behelyezésekor szükséges lehet elvégezni, elkerülendő ezzel a késöbbiekben esetlegesen kialakuló szájüregi gyulladásokat, érzékenységet, valamint annak vizsgálatára szolgálnak, hogy a már esetlegesen kialakult tünetek hátterében állhat-e a szájüregben alkalmazott fogászati anyagok allergizáló hatása. A tesztelés alkalmával a fogászati kezelések során felhasználásra kerülő anyagokra adott esetleges allergiás reakció kerül vizsgálatra.  

 

Légköri és élelmiszer allergia vizsgálatára is lehetőség van, melyet vérből történő elemzéssel vizsgáltatunk laboratóriumban. Többféle allergia-panel vizsgálatára van lehetőség, így a vizit alkalmával az Ön panaszának, tüneteinek  megfelelően kerül kiválsztásra a megfelelő vizsgálati panel.

 


Nemi gyógyászat


A szexuális szokások megváltozása és az ezzel összefüggő társadalmi változások miatt, a lakosság nagy része bizonyos életszakaszokban a szexuális úton terjedő fertőzések szempontjából jelentős veszélynek van kitéve. Megjegyzendő ugyanakkor, hogy a kialakult nőgyógyászati, urológiai problémák nem mindig szexuális kontaktus fertőzéses következményei, hanem a gyengült védőflóra által ki nem védett kórokozók bejutása is okozhatja. A probléma hátterében lehet allergiás folyamat, ekzema, irritáció, sérülés, melyekre a vizsgálat alkalmával gondolni kell.
Így a nemigyógyászati problémák kórokának felkeresésében, megoldásában igen sokrétűen kell gondolkodni, a provokáló, panaszt fenntartó tényezőket is részletesen ki kell vizsgálni, ha szükséges az adott szakkonzílium megkérésével.
A szexuális úton terjedő fertőzések részletes  klinikai, laboratóriumi diagnosztikája és kezelése maximális diszkrécióval, a beteg érdekeit szem előtt tartva történik (herpesz, chlamydiasis, mycoplasmás, bakteriológiai, parazitológiai, gombás fertőzések, HIV-szűrés, szifilisz-szűrés, hepatitis-szűrés).A kórokozók által kiváltott tünetmentes, esetleg elhanyagolt fertőzések a termékenységre (Chlamydia trachomatis infectio, HPV infectio) is kihatással lehetnek, ezért a korai felismerés, diagnosztizálás és célzott kezelés megkezdése, valamint a szakmai irányelveket szem előtt tartva a kontrollvizsgálatok elvégzése maximális fontosságú.
Bizonyos kórokozók a terhességre, szülésre is kedvezőtlen hatással lehetnek (vetélés, vérzés), valamint a gyermek születésekor az újszülöttön is fertőzéseket okozhatnak.


RENDELÉS: BEJELENTKEZÉS ALAPJÁN

 

Bejelentkezés:

  • vonalas telefonszám : 06-1-209-1312
  • mobil telefonszám    : 06-20-9448-250

 

Címünk:

 • 1113 Budapest, Bartók Béla út 96
  • magasföldszint: 3
  • kapucsengő: 3

   
Hogy jól érezze magát a bőrében!


Cégnév: Derma-Med Egészségügyi Kft.
Székhely: 1113 Budapest, Bartók Béla út 96.
Elérhetőség: 1113 Budapest, Bartók Béla út 96., Telefonszám: 06 20 9448 250
Cégjegyzékszám: 01-09-465093
Adószám: 12093726-2-43
Magyar Orvosi Kamarai azonosító: 172106 71667325
ÁNTSZ azonosító kód: 31 006 08 04

Tárhely szolgáltató: Domain Regisztráció Kft.